Bij DIALOOG kan je terecht voor individuele, relatie- en gezinspsychotherapie.

SOS-largePsychotherapie is een vorm van begeleiding die bestaat uit gesprekken die wordt toegepast bij psychische klachten en relationele problemen. De gesprekken worden gevoerd met een hulpverlener die een gespecialiseerde psychotherapieopleiding heeft gevolgd, de psychotherapeut. In de gesprekken gaan we op zoek naar de diepere oorsprong van het (onderliggende) probleem. We bespreken jouw klachten, de pijnpunten uit je geschiedenis, de emotionele blokkades, …

Als psychotherapeute los ik geen problemen voor jou op. Wel wordt er samen met jou gezocht naar hoe het anders zou kunnen, wat er kan veranderen, hoe jij op een andere manier met dingen kan omgaan of naar dingen kan kijken. Het kan met andere woorden gezien worden als een gezamenlijke zoektocht met als doel jouw klachten en problemen op te heffen, of op zijn minst te verminderen zodat je er minder last van hebt.

Je kan er voor kiezen om alleen op gesprek te komen of samen met jouw partner of andere gezinsleden. Klik hier voor meer informatie omtrent de verschillende vormen van psychotherapie die ik aanbied.