Vanaf 3 juni 2020 gaan de deuren van de praktijk letterlijk terug open. Geef je er de voorkeur aan om online gesprekken te hebben, ook dit kan.

Kom je liever langs in de praktijk, dat kan zoals reeds geschreven vanaf 3 juni 2020 maar hou wel rekening met volgende zaken:

  1. Ben je ziek, bel dan je afspraak af.
  2. De afspraken starten stipt op het afgesproken uur. Ben je te vroeg, gelieve dan in de auto of buiten te wachten. Wachten in de wachtzaal is momenteel niet mogelijk.
  3. Handen wassen is de boodschap dus starten en eindigen we elk gesprek met het wassen van de handen. Ik voorzie hiervoor de nodige handgel
  4. Gezien het toilet zich in mijn privéwoning bevindt, is deze momenteel gesloten voor cliënten. Het is dus niet mogelijk om naar het toilet te gaan.
  5. Mijn bureau is groot genoeg waardoor we de anderhalve meter afstand kunnen respecteren. Voel jij je veiliger als we beiden een mondmasker dragen? Laat mij dit dan vooraf weten en dan ontvang ik jou met een mondmasker aan.

Je mag van mij verwachten dat ik na elk gesprek de nodige tijd voorzie om stoelen, klinken, … te reinigen zodat ik je in veilige omstandigheden kan ontvangen.

Heb je vragen, aarzel niet om mij te contacteren.

Sonja Delbeecke